Natuurmens met passie om te creëren. In het verleden met groepen kinderen, volwassenen en met mensen met een verstandelijk beperking gewerkt als begeleider en/ of docent. Vele creatieve cursussen verzorgd met leem en klei.

De hang om meer zelf meer te creëren werd door de jaren heen steeds groter. De ‘back-to-my-roots-reis’ naar Suriname in 2017 was een omslagpunt. De wens om energetische informatie in de vorm van Geometrische vormentaal door te geven werd steeds groter en inmiddels maak ik tekeningen en digitaal werk. Sinds 2020 werk ik ook in opdracht.

“Wanneer de kijker alleen met fysieke ogen naar het werk kijkt, ziet diegene de details en verfijning. Maar er zijn meerdere dimensies te beleven aan dit werk. De uitstraling van het werk kan soms aanvoelen als een ‘aanraking’ en kan herinneringen naar boven halen. Wanneer de kijker zich met zijn of haar hele wezen verbindt met dit werk, is het mogelijk om een download van energetische informatie te ervaren.” (samenvatting uit diverse recensies)

 

Facebook: Sylvia Cieremans

Instagram: sylvis.nl

 

Foto: Solita Alissa Fotografie