‘Een afgestemd cadeau aan jezelf of voor een ander’

Graag maak ik op de persoon afgestemd werk in opdracht. De lichtcodes die in de vorm van geometrie en intuïtief geleid in het kunstwerk terecht komen, kunnen door de ontvanger/ster gedownload worden in het energiesysteem. De informatie die zich in de tekening bevindt, zal zich laag voor laag ontvouwen en kan langdurig doorwerken.  

Op het moment dat ik een opdracht krijg, spreek ik het formaat af en bespreken we eventuele wensen. Vervolgens stem ik me af op de persoon voor wie het werk is en volg de ingevingen die ik krijg. Soms is meteen duidelijk welke vormentaal ik ga gebruiken, en soms kost het meer tijd om het zich te laten ontvouwen. Van te voren weet ik niet precies wat ik ga tekenen, dat ontvouwt zich gaandeweg. Wanneer de tekening klaar is, neem ik contact op met de opdrachtgever/ster. Vervolgens maken we een afspraak voor de overdracht.

Het formaat van de tekening begint vanaf 25 x 25 cm en kost € 99,00 Groter formaat is ook mogelijk, prijs op aanvraag.

De tekening wordt zonder lijst en passe-partout geleverd, maar ik adviseer graag over de aanschaf van een passende lijst met gekleurd, kartonnen passe-partout.

Bij interesse kun je/ kunt u contact met me opnemen via 'mail kunstenaar' op deze site.