Je bent van Harte Welkom in de 'huiskamergalerie' van Sylvis voor een individueel Frequentiebad.

Je mag komen zoals je bent, met alles wat er is. Er is volledig vertrouwen aanwezig dat je precies dat ervaart wat passend is.

De naam 'Frequentiebad' is gekozen aangezien de trillingsfrequenties van de aanwezige Geometrische tekeningen, het leemschilderij en beelden van klei aanvoelen als een energetische omhulling, 'een soort bad'. Daarnaast worden, indien gewenst, de Kristallen Klankschaal met hartsfrequentie, diverse instrumenten, de vibraties van de Ankh en mijn stem ingezet door mij. In het moment voelen we wat kloppend is en je bepaalt zelf hoe je wilt ontvangen: liggend, zittend, bewegend en/ of je eventueel wilt meeklinken.

In hogere frequenties 'baden' geeft een gevoel van:

Onvoorwaardelijke Liefde

Balans

Ontspanning

Vrede

Vertrouwen


Praktisch:

Aanmelden: Maak een afspraak via een email
Bijdrage voor circa een uur: € 99,00


Reviews:

  • "Sylvia is een bezielde creator met een vermogen om afgestemd te creëren zonder tussenkomst van haar eigen persoon. Haar zijns-kwaliteit is enorm krachtig en liefdevol. In al haar werken is een unieke hoge trilling voelbaar met een magische doorwerking. In haar ruimte ga je voorbij tijd en ruimte waardoor het ondenkbare kan gebeuren!"

Judith, relatiecoach, vialiefdecoaching.nl

  • Twee dagen na een frequentieband ontving ik deze reactie: "Ben nog steeds zacht en soepel. Heb geen koorts gekregen, maar wel veel rust".

Christa